Google
Dashofer Besplatne eNovine

srijeda, 26. rujna 2007.





Wella Professionals predstavio je četiri nova trenda u oblikovanju kose za ovu godinu. Nordic Serenity, Rustic Deluxe, Pop Couture i Sensual Intrigue namijenjeni su ženama i muškarcima koji svoju osobnost žele istaknuti u skladu s posljednjom modom. Wella Trend Vision je godišnje predstavljanje trendova Wella Professionals frizerskih stručnjaka koji pruža smjernice za izražavanje osobnosti modernim oblikovanjem kose.
Nordic Serenity vrlo je sofisticiran i prozračan stil temeljen na ''čistim'', jednostavnim linijama i predominantno svijetlim tonovima. Kosa je nježna i miluje lice u slapu pramenova dajući zdrav izgled. Ledeno plave ili svijetlo smeđe nijanse bez kontrasta boja naglašavaju nježan izgled na vrlo kratkoj ili pak dugoj ravnoj ili blago valovitoj, savršeno njegovanoj kosi. Nordic Serenity namijenjen je ženama čiji šarm odjeće leži u jednostavnosti stila, minimalističkim linijama, ergonomskim oblicima te nježnom i umjerenom stylingu. Materijali su lagani i prozračni, dok su nebo i voda te simbolični i spiritualni detalji inspiracija za nakit.
Pop Couture energičan je i razigran stil koji donosi ravne i zaobljene linije u oblikovanju kose. Odgovara vedrim i otvorenim osobama koje žele upečatljive promjene neobičnih linija i kombinacija boja kose. Kosa je izražajna i umjetnički oblikovana s jasnim konturama u stilu Mary Quant i Twiggy. Kratke, precizno oblikovane šiške i ravna kosa ošišana do brade ili ramena upotpunjena je iznenađujućim kontrastima boja. Opisan kao kaleidoskop različitih tonova i oblika stil vjerno odražava duh šezdesetih s primjesama suvremenog. Raznobojne široke suknje i materijali s prugama duginih boja, osebujni i hiroviti detalji te uzorci geometrijskih oblika izbor su žena koje će se odlučiti i za ovaj stil.

Nema komentara: